Blogger tarafından desteklenmektedir.

Gizli Kamera Fiyatları

gizli kamera fiyatları

saklı Kamera fiyatları memleketimizde aşırı değişkenlik göstermektedir. gizli kamera fiyatları bir çok nedenden ötürü ucuz yada yüksek fiyatlı şekilde  ifade edilebilmektedir. Bunlardan en önemlisi yasal yollarla ithal edilmiş saklı kamera modelleri ve yasal olmayan yollarla ülkemize girmiş olan gizli kameralardır.
Her zaman ki benzeri biz bloğumuzda yasal yollarla vergisi ödenmiş ve büyük ismi adresi telefonu belli olan şirketler vasıtası ile ithal edilen gizli kamera almanızı tavsiye ediyoruz. Bunun en büyük nedeni yasal yollarla ithal edilen bir gizli kamera faturalıdır. Faturalı olması demek size ithal eden firma yönünden en az iki sene garanti verilmesi manasına gelir.
Garantisi olmayan lakin hesaplı olan saklı kamera büyük bir ihtimalle kısa sürede bozulacaktır ve vermiş olduğunuz para boşa gidecektir. Tabi ki elinize ulaştığında hiç çalışmama gibi bir durum da söz konusudur. Kaçak yollarla ülkemize getirilen saklı kamera modelleri haricinde çin malı şekilde adlandırdığımız kalitesiz ürünlerde bulunur. Bu ürünlerin genel olarak kamera bölümleri mercekleri çok kalitesiz bulunduğu için cep telefonu kalitesinde bile video çekemezsiniz.
yasal yollarla ithal edilmiş ve garantili bir gizli kamera minimum 100 TL fiyatlarla satılmaktadır. Tabi ki bu saklı kamera özelliklerine göre değişmektedir. örnek olarak HD kalitesinde video çeken bir kamera ya da devinim sensörü olan bir kamera 150 TL den başlamaktadır. Bunun beraberinde çok fazla daha özellikli olan gizli kameralarda olmaktadır. Wifi özellikli gece görüşlü ve ya gps özelliği olan kameralar aşırı daha pahalıdır.
Wifi ayrıcalığı olup da fiyatını 150 tl bu gibi gülünç bir rakam yazan satıcılara muhakkak itibar etmemelisiniz.

kelime sayısı: 237

0 yorum:

Yorum Gönder