Blogger tarafından desteklenmektedir.

Gizli Kamera Modelleri


saklı kamera saat modelleri ile artık istediğiniz ortamda istadiğiniz vakit video kaydı yapabilirsiniz. saklı Kameranızı yanınızda taşıyabilirsiniz. çağımız teknolojisiyle  bundan sonra kol saatinin içine yerleştirilen gizli kamera saat modülü ile gece görüşlü devinim sensörlü hatta full hd video çekme imkanına sahipsiniz.
gizli kamera saat modelleri  yabancı ürünler olup özel kutusunda ülkemize gelmektedir. Bazı modelleri kendinden hafızlı olduğu bu gibi bazı modeller ise bellek kartı desteklemektedir. Tabiki hafıza kartlı modeller çok daha başarılı modellerdir. genelde 32 gb sd kart destekleyen bu modeller ile çok aşırı daha uzun zaman video çekimi yapabilirsiniz.
saklı kamera saat modelleri ile sadece video çekimi değil aynı sürede  fotoğrafçekebilir yalnızca ses kaydı da yapabilirsiniz.
gizli kamera saat modellerinin genel özelliklerini şu şekilde sıralayabiliriz :
1080 full hd kamera
Fotoğraf makinası
Ses kayıt aparatı
Web kamerası
Flash hafıza
Artırılabilir hafıza
müstakil batarya sayesinde uzun süre kayıt
çıkartılabilir hafıza kartı
32 gb\`a kadar destekler
4 saat kesintisiz video çekimi
çok sayıda model saklı kamera saat modelinin özelliklerini bu biçimde sıralamamız olası.


gizli Kamera Gözlük

Yeni moda olan gözlük kamera popüleritesi artması nedeniyle geliştirilerek gece görüşlü full HD bu gibi özellikler eklenmiştir. Hatta camları değiştirilerek numaralı cam takılır bir duruma gelmiştir.
bilhassa yaz aylarının gelmesiyle güneş gözlüğü gizli kamera modelleri daha çok tercih edilir bir duruma gelmiştir. saklı kamera gözlük ile hem full hd cazibe yapabilir hem de ses kaydı yapabilirsiniz. Sesli full hd görüntü çekmesi nedeniyle çok fazla tercih edilen gizli kamera gözlük modellerine her geçen gün yenileri eklenmektedir.
Yeni model saklı kamera gözlük modellerinde bundan böyle fer ayarı bulunmaktadır. fazla gün ışığı olan ortamlarda mesela plaj türü yerlerde kamera ışığı kendsi ayarlayarak netliği korumaktadır.
umumi olarak saklı kamera gözlük modellerinin özellikleri şu biçimde sıralanabilir :
Gözlük video kamera hd
Fotoğraf makinesi
Gözlük camı değiştirilebilir
720\\480  720/1280 HD çözünürlük
Video formatı AVi
32 Gb\`a kadar tf kart destekler
Lens kamera ortada
Tek tuş çalıştırma
Program gerektirmez pcde tak çalıştır
Video ve fotoğrafların altında
Saat ve tarih günceldir
gizli kamera gözlük modellerinin bir çoğunda hafızanın sd kartı ile genişletilmesi sebebiyle  günlerce cazibe yapabilmektesiniz. isterseniz video değilde sadece  fotoğrafçekimi de yapabilmektesiniz.
Bu muhteşem özelliklerle gizli kamera gözlük modelleri saklı kamera sektöründe yeni bir çığır açmaktadır.


saklı kamera çeşitleri

gizli kamera yurdumuzda bundan böyle birçok eşyanın arasında bulunur. lakin en iyi uygulanan gizli kamera çeşiterini sıralamak gerekirse
gizli kamera saat
gizli kamera kalem
gizli kamera masa saati
Duvar saati saklı kamera
Mini gizli kamera
Wifi saklı kamera
ıP gizli kamera
Modellerini sayabiliriz.
Esasında saklı kamera çeşitleri  bundan sonra insana özel imalatlar yapıldığı için kısıtlanamaz şekildedir. halk arasında azami adlandırılan ve kullananları sıralamış olduk.
saklı kamera çeşitleri ihtiyaca göre sıralanmaktadır aslında ihtiyacınıza göre modeli belirlemeniz azami seçim olacaktır. mesela bebek bakıcınızı izlemek için almanız gereken gizli kamera modeli bilhassa wifi özelliğine sahip olmalıdır. Bulunduğunuz her yerden evinizi bakıcınızı takip etme imkanı sağlamaktadır size. yine tıpkı örnekten yola çıkarsak bebek bakıcınızı takip için alacağınız gizli kamera da gece görüşü olmasına gerek bulunmamakta.
Yukarıda saklı kamera çeşitlerini seçerken kısaca nelere dikkat etmeniz gerektiğini açıklamaya çalıştık bu izah hem tam olarak işinizi görecek gizli kamerayı almanız hem de fazla nakit ödemenizi önlemek içindi.
Gece görüşlü full hd çekim oluşturan bir saklı kamera ile sadece full hd cazibe yapan ancak gece görüşü olmayan kamera arasında fiyat farkı mutlaka olacaktır. Bu nedenle saklı kameranızı hangi amaçla kullanacağınızı net şekilde tetkik etmeniz gerekir.


kelime sayısı: 511

0 yorum:

Yorum Gönder